Marianne Eihilt

Danser

Facts om
Marianne

Fødselsdag

Hjemby

Aarhus

Dronningen af Vild med Dans

Hun er EM- og VM-sølvvinder i 10-danse, sølvvinder i EM standard for professionelle 2006 og dansede på toppen af sin karriere sammen med sin faste partner siden ynglingeårerne, Brian Eriksen, op imod årlige 30 turneringer over hele verden - i USA, Canada, Japan og Kina.

Seks gange har Marianne Eihilt deltaget i Vild med Dans, kvalificeret sig til hele fire finaler, hvoraf hun har formået at vinde de to - med Robert Hansen og Joachim B. Olsen - og er takket være sine succes´er på TV2-dansegulvet i dag en af landets populæreste danseprofiler.

Til daglig er den kendte danseinstruktør medindehaver af den succesrige danseskole Let’s Dance i Aarhus, hvor hun har over 30 medarbejdere og 100 ugentlige dansehold. Derfor har hun også valgt at lægge Vild med Dans på hylden - indtil videre i alt fald...

Du kan få din egen souvenir fra den dygtige og succesrige Vild med Dans´er, hvis du her på siden bestiller en personlig videohilsen fra Marianne Eihilt eller booker hende til et danseshow eller en anden danse-event.