Simon Makienok Christoffersen

Fodboldspiller

Facts om
Simon

Fødselsdag

Hjemby

Næstved

Palermo's gyldne hoved - eventyret fortsætter

Simon Makienok har siden ankomsten til Brøndby i 2012 scoret sig til en ny stjernestatus som en af Superligaens målfarligste angrebsprofiler og hotteste boksspillere - en succes, der i 2013 førte til debut på A-landsholdet og i 2014 til et salg til italienske Palermo.

Efter fire sæsoner i Herfølge/HB Køge gik Simon Makienok i foråret 2012 direkte ind i Brøndbys startopstilling og tilspillede sig hurtigt overskrifterne i hovedrollen som ny topscorer - blandt andet blev hans matchvinder-scoring mod Silkeborg kåret til allerbedste Brøndby-mål i efteråret 2012. Hans bedrifter i blåt og gult sikrede ham i 2014 en kontrakt, hos de temperamentsfulde pink-klædte sicilianere. 

På banen rager den 201 cm høje hovedstøds-trussel alarmerende op foran modstandernes mål, men samtidig har den karismatiske Palermo-stjerne også iøjnefaldende tekniske kompetencer i det opbyggende spil på den forreste midtbane.

Hvis du ønsker at få en personlig hilsen fra en af øjeblikkets hotteste danske fodboldspillere, så slå straks til her og book en videohilsen fra Simon Makienok.